Галерия РАКУРСИ
ГАЛЕРИЯ | ХУДОЖНИЦИ | ИЗЛОЖБИ | ПРОЕКТИ | КОНТАКТИ

Галерията
 

Галерия „Ракурси“ е създадена през 2004 г.
от Росица Чушева и Румяна Йонева.
Тя представя съвременно изкуство на утвърдени и навлизащи автори.

В работата си галерията споделя кредото на Йоханес Итен: Нашата игра да се превърне в работа, а работата ни – в празник и празникът ни – в игра. Струва ми се, че това е най-висшето съвършенство на човешката дейност!

Галерията извършва специализирани услуги като оценяване от лицензиран експерт-оценител, реставрация, рамкиране. Специалистите от галерията дават консултации при оформлението на пространства на офиси, хотели и жилищни помещения.

Пространството на галерията е подходящо за организиране на събития от различен характер – презентации, срещи, коктейли, връчване на дипломи и награди, лекции и др. Срещите с колеги, приятели или партньори в просторните помещения на галерията сред произведения на изкуството или в красивия вътрешен двор са особено приятни и ползотворни.

Галерията е била домакин на различни събития, организирани от престижни клиенти като: Sony — България, Фондация "Европейски софтуерен институт" — България, D&D Group, "Консулта Рисорсинг" ЕООД, издателство "Сиела" и др.

Галерия "Ракурси" е партньор
в аукционна къща"Ракурси" — auction-rakursi.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

АТЕЛИЕ ПО РИСУВАНЕ

Обичате изкуството и галерия „Ракурси“?
Сега имате възможност да се включите отново в ателието ни по рисуване. Всяка събота от 3 октомври 2015 от 15 до 17.30 ч. може да отдъхнете от стреса на ежедневието в спокойната атмосфера на галерията.

Под ръководството на известните художници на галерията, нашите курсисти рисуват от натура, изучават живописни и графични техники и развиват своите умения за свободно визуално изразяване.

Ателието е в малки групи, за да може да се обърне достатъчно внимание на всеки участник. То е за всяка възраст и ниво на напредналост.
Таксата за едно посещение е 22 лв.

За въпроси и записвания:
Галерия „Ракурси“, ул. „Хан Крум“ 4А, София
тел. 02 9812617.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

НАШИ ПАРТНЬОРИ:

въпреки.com
- сайт за културата в изкуството и обществото

 

ГАЛЕРИЯ РАКУРСИ във Фейсбук

 
 
Галерия РАКУРСИ © 2004. Дизайн: orangevo, © 2005. Възпроизвеждане на изображения от този сайт, без съгласието на Галерия РАКУРСИ, е забранено.